Hej, jag heter Angelika och jag är inredningsentusiasten bakom bloggen ”Mitt ljuva hem”. Jag älskar allt som har med inredning att göra och jag tror verkligen att ett hem ska vara en plats där man känner sig bekväm, avslappnad och glad.

Jag startade den här bloggen för att kunna dela med mig av mina idéer och erfarenheter, samt för att inspirera andra till att skapa ett hem som de verkligen älskar att vara i. Jag har alltid tyckt om att inreda och jag har en öga för detaljer, färger och mönster.

På min blogg kommer ni att hitta allt från tips och tricks för att förbättra ert hem, till recensioner av nya inredningstrender och produkter som jag har testat och älskar. Jag delar även med mig av mina egna projekt och DIY-tips för att hjälpa er att skapa ett personligt och unikt hem.

Jag hoppas att ni kommer att finna min blogg inspirerande och användbar när ni inreder ert eget hem. Jag ser fram emot att höra från er och att lära känna er mer genom våra gemensamma intressen för inredning och design!